X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари

Бутикови, скъпи, луксозни и качествени марки, на изгодни цени - всичко, което търсиш и искаш, се намира в Е-бутик Земода!

Всеки, независимо жена или мъж, който реши да не прави компромиси с качеството на дрехите, които носи, знае къде да търси и на какво да заложи. Избира оригинала, избира шедьовъра, избира единичната, уникална и с доказано качество бройка.


 


Екипът на „Земода“ разбира перфектно нуждите на всички, които искат да се обличат уникално и да са с перфектен стайлинг, и затова създаде в своя електронен магазин специална категория - Е-бутик. В нея периодично се зареждат луксозни бутикови дрехи, единични бройки облекла на най-известните и търсени модни марки и всички те разполагат с холограмен стикер за автентичност. Но цените са много под минималните за всеки отделен бранд, което прави нашия Е-бутик предпочитано място за пазаруване от хората, които държат на своя издържан стил.

Как се познават оригиналните маркови дрехи? Освен по прекрасните модели, които предлагат Фере, Трусарди, Армани, Версаче, Кавали, Келвин Клайн и други, се познават и по холограмния стикер за автентичност. Този стикер е от изключително значение и е доказателство, че дрехата е оригинална.

Електронният бутик на Земода разполага с дрехи от модни колекции на световно известни брандове, които не достигат по друг начин до българския пазар. Голяма част от тях са чисто нови, с етикети и холограмен стикер.

 Всяка една дреха става уникална, когато някой заживее в нея. Затова предлаганите единични бройки марови дрехи в бутика са подбрани грижливо, за да може да задоволят нуждите и на най-капризните клиенти.

С годините екипът на „Земода“ е изградил коректни отношения със своите клиенти като грижливо описва всеки един продукт, който се качва в онлайн магазина.