Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> MINT&BERRY

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

MINT&BERRY

MINT&BERRY е немски моден бранд, основан през 2010 година в сърцето на красивия Берлин. Две години по-късно марката придобива широка популярност и стъпва на пазара на 13 държави.


През 2013 модният бранд се разширява и пуска своята първа колекция от аксесоари, които са изпипани до най-малкия детайл. През 2015 година mint & berry пускат своята първа колекция обувки, заради което придобиват още по-голяма популярност и стават любима марка на стотици хиляди жени по света.
 

Философията на професионалистите, които стоят зад модната марка е колекциите, които предоставят да бъдат модерни или ретро, чисти или детайлни, женствени или провокативни, градски и естествени, шик и небрежни, вдъхновяващи и лични. Така всяка дама ще може да намери себе си и да избере най-доброто за нея.


Жената, която избира марката mint & berry е със свободно паднала коса, обожава всякакви рокли и дори залага на макси роклите, харесват ѝ флоралните мотиви,  тя е съвременна жена, която обича красивите неща в живота.


Жената, която избира тази модна марка, залага на сигурното, но няма нищо против понякога да рискува и определено знае какво иска. Невъзможно е да не се влюбиш в дрехите, които брандът предлага, защото са подходящи за всяка една част от твоето ежедневие - от забързания работен ден, до времето за спортуване, времето за кафе с приятелки, времето за теб самата.Модният бранд предлага невероятни колекции – от рокли, през аксесоари, до обувки, които се сливат с женствените форми и придават невероятна лекота на всяка дама, чийто избор е mint & berry.

В голяма част от колекциите им може да се открие ретро стил от 60-те и 70-те години с ясно очертани линии и много любов към детайлите. В колекциите им се наблюдават рокли с фолклорна бродерия, качествен велур и любов към денима.

Неведнъж именно колекциите на mint & berry са красили корици на известни модни списания.  Всяка една тяхна колекция е вълнуваща и заслужава внимание.

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.