X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
Как да върна

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИТЕ ДРЕХИ И ПРОДУКТИ 

 

На основание чл. 55, ал. 1 от Закон за защита на потребителя (ЗЗП), всеки клиент има право да върне един или повече от продуктите, поръчани от Zemoda.bg, в рамките на 14 работни дни от датата на получаването им. За да приеме Zemoda.bg върнатите продукти, трябва да предприемете следното:

 

  1. Изпратете писмо/email на zemoda@dir.bg, в което напишете номера на поръчката, кода на артикула/ите, които желаете да върнете. Напишете Вашето име и телефон за контакт. Посочете начина, по който искате да Ви бъде възстановена сумата:
  • По банков път, като посочите банкова сметка, по която да върнем платената от вас сума за продуктите възможно най-бързо и не по-късно от 14 работни дни след получаване на стоката обратно при нас.

или

  • Във виртуалния Ви портфейл - зарежда се сума равна на стойността на върнатия продукт, която можете да използвате при следваща поръчка. Моля, обърнете внимание - тази опция е приложима единствено, ако сте регистриран потребител в zemoda.bg

 

  1. Изпратете продукта в състоянието, в което сте го получили, и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО приложете касовата бележка, етикета на продукта и опаковката.

 

  • Zemoda.bg приема върнати продукти, при условие че носят оригиналните етикети на Zemoda.bg и са без индикации от употреба и съгласно всички условия според чл. 55 от ЗЗП.
  • Потребителят е длъжен да съхранява получените от него продукти и да осигури запазването на тяхното качество и безопасност. Не трябва да е нарушена целостта на поставения върху продуктите етикет.
  • Разходите за куриер по връщане на продукта са за Ваша сметка. Можете да се възползвате от преференциална цена 3.80 лв., ако върнете продуктите чрез куриерска фирма Европът, като заплатите сумата с наложен платеж и посочите клиентски номер Е948СФ.

 

При неизпълнение на тези условия Zemoda.bg запазва правото си да откаже приемане на върната стока и да не възстанови платената сума от клиента.

 

 

Ако се колебаете или имате въпроси, свържете се с нас на посочените телефони за контакт!