X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
Как да купя

 1. РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ
 

Регистрацията е желателна, но не задължителна стъпка при пазаруване в Zemoda.bg. Тя е доброволна и безплатна. Формулярът е кратък, като най-важно е да посочите точен адрес за доставка, е-мейл и телефон за връзка. Zemoda.bg ще съхранява Вашите данни и няма да се налага да ги въвеждате отново при следваща поръчка.
 

 • Телефон – най-важният елемент от регистрацията е предоставянето на актуален и точен телефон за връзка, на който екипът на Zemoda.bg или куриерската фирма могат да се свържат с Вас при необходимост.
   
 • Абонамент за бюлетин – давайки съгласието си да получавате информационни бюлетини от Zemoda.bg Вие ще получавате най-актуална информация за нови продукти и промоции.
   
 • Профил – можете да влезете в профила си и да коригирате въведените лични данни или да прегледате завършените поръчки.
   
 • Личните данни се съхраняват съгласно ЗЗЛД и няма да бъдат предоставяни на трети лица 

   

2. ПАЗАРУВАЙТЕ 
 

След като завършите своята регистрация, можете спокойно да продължите с пазаруването. Разгледайте наличните продукти в богатото разнообразие от категории. Добавяйте продуктите, които желаете във Вашата потребителска кошница още докато разглеждате списъка с продукти. Всеки продукт, който добавите във Вашата потребителска кошница (чрез бутона „ДОБАВИ” под него) ще бъде резервиран за 45 минути, през които останалите потребители няма да могат да го закупят.
 

 • Филтрирайте - използвайте филтрите в полето от лявата страна на сайта, за да сортирате продуктите според нуждите и интересите си.
   
 • Информация за продукта - за да видите подробна информация и допълнителни снимки на даден продукт, кликнете върху неговата снимка. Ще отворите страницата на продукта, където има описание, снимки с опция за уголемяване, размер, пояснения към размера, марката и информация за състоянието на продукта.
   
 • Няма минимална стойност на поръчката.
   
 • В случай на проблеми при пазаруването, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0878 28 88 61.

   

3. РЕЗЕРВИРАНЕ НА ПРОДУКТИ
 

Добавяйки продукт в кошницата, Вие го резервирате за 45 минути, през които друг потребител не може да го купи. След като го резервирате, на снимката на продукта се появява таймер, който отчита минутите, оставащи до края на резервацията. Съответно този продукт е резервиран за Вас за 45 минути, за да можете спокойно да разгледате и поръчате всичко харесано с една доставка.
 

 • В случай че продуктът вече е резервиран от друг клиент, върху снимката на продукта ще видите червен таймер. Продуктите с червен таймер също можете да добавите в кошницата, но не можете да ги поръчате, освен ако междувременно не са освободени от другия клиент.
   
 • Можете да добавяте в кошницата си неограничен брой продукти, но всеки продукт след 5-тия няма да бъде резервиран за Вас и в случай че друг потребител го купи преди да направите поръчката си, продуктът ще бъде премахнат от кошницата Ви.

   

ВАЖНО!
 

Ако по време на пазаруване излезете от профила си (Изход), направените резервации на продукти ще бъдат автоматично прекратени, а продуктите ще бъдат извадени от кошницата Ви. 

 

4. ПОРЪЧАЙТЕ ОТ КОШНИЦАТА
 

Когато сте готови да поръчате избраните и добавени в кошницата продукти, кликнете върху бутона „ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА” или отидете в кошницата и финализирайте поръчката си. Ако имате продукти, които са резервирани от друг клиент на Zemoda.bg и времето за резервация не е изтекло, или ако продуктите са закупени от другия клиент, трябва да ги изтриете, преди да продължите.
 

Сайтът ще ви преведе през стъпките за финализиране на поръчката: 1) Преглед на поръчката; 2) Данни за клиента; 3) Плащане; 4) Завършване.
 

4.1 Доставка
 

При стойност на поръчката над 50 лв, цената за доставката се поема от Zemoda.bg. 


В случай, че клиентът е поръчал стоки за над 50 лв., но върне един или повече от артикулите в поръчката и сумата по неговата поръчка падне под 50 лв., Zemoda.bg ще удържи сумата на първоначалната доставка, която е била безплатна, от общата сума за възстановяване към клиента. 
 

Доставката се извършва в рамките на 3 работни дни от финализирането и обработването на поръчката за доставки на територията на България. А в много градове още на следващия ден. Zemoda.bg работи с куриерска фирма Рапидо www.rapido.bg. Забавяне на доставка може да има само до населени места, които Рапидо обслужват по график >> в определени дни от седмицата. Доставката може да бъде:
 

 • До зададен от Вас адрес - посочете адрес, на който желаете да получите пратката
   
 • Доставка до офис на Рапидо (или офис на Спиди, тъй като двете фирми си партнират) - намерете най-близкия до Вас офис на Рапидо >> и го посочете като адрес за доставка. Или офис на Спиди >>
   
 • Използвайте полето „Забележки”, за допълнителни уточнения или изисквания, свързани с доставката (Например: „Адресът е на магазин ХХХ” или, „Моля да получа пратката преди .../ след ...”).
   
 • Ако е нужно да бъдат уточнени детайли за изпращането на поръчката Ви, екипът на Zemoda.bg ще се свърже с Вас по телефона. Затова е важно да посочите актуален телефонен номер, когато попълвате данните си. В случай че сте сгрешили номера си, моля свържете се с нас на 0878 28 88 61 възможно най-бързо и го коригирайте в профила си.
   
 • Поръчки, направени след 16:00 ч. се обработват на следващия работен ден.
   

4.2. Заплащане
 

Можете да заплатите поръчаните в Zemoda.bg продукти по следните начини:
 

а. Наложен платеж: - заплащате в брой на куриера при получаването на поръчката.
 

б. Дебитна / кредитна карта - заплащате продуктите чрез картов превод.

 

4.3 Проследяване на поръчката
 

 • Когато влезете във Вашия профил, можете да проверите крайната цена и статуса на Вашата поръчка /проверена, подготвена, изпратена, доставена или анулирана/ чрез бутона „ПРЕГЛЕД НА ПОРЪЧКА” от менюто в ляво.
   
 • За допълнителна информация относно Вашите поръчки можете да се обръщате и към екипа на Zemoda.bg на посочените телефони и имейл за контакт.

   

Приятно пазаруване!
 

Носете поръчаните дрехи с удоволствие!