X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
За нас

Zemoda.bg – високо качествени маркови дрехи втора употреба!
 

Скъпи посетители и клиенти на Zemoda.bg,
 

Благодарим ви, че избрахте нашия on-line магазин. Ние високо ценим вашето време, вашия изискан вкус и желанието ви винаги да сте облечени с маркови дрехи на достъпни цени!
 

За да ви улесним максимално във вашия избор, ние подбрахме за вас само качествени дрехи от световно признати брандове, напълно запазени, без следи от употреба или изцяло нови. Определени дизайнерски дрехи могат да бъдат с поправими дефекти или с леки следи от употреба.
 

Всички дрехи, които се предлагат от Zemoda.bg са преминали специално химическо почистване, за което има съответните сертификати.
 

За нас ще бъде удоволствие, ако предлаганите стоки отговарят на вашите изисквания и станете наши постоянни клиенти. Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси във връзка със стоките в on-line магазина, тяхната поръчка и доставка.
 

Можете да ни пишете какви марки и артикули бихте искали да притежавате, за да се постараем да ги включим в асортимента на on-line магазина. Вашето мнение и предложения са особено важни за нас, за да усъвършенстваме и развиваме постоянно работата си и да ви предлагаме най-доброто, от което се нуждаете.
 

Можете да се свържете с нас в офиса ни на тел. 0878 28 88 61 от 08:30 до 17:30 часа и по всяко време на e-mail: zemoda@zemoda.bg
 

Приятно пазаруване и носете с много здраве и късмет избраните от нашия on-line магазин дрехи!

-----------------------
 

Zemoda.BG
Патеев ООД / ЕИК BG202213771
Адрес за кореспонденция: гр. София 1220, бул. „Рожен“ №25
E-mail: zemoda@zemoda.bg
Тел: 0878 288 861