X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
Общи условия

О Б Щ И  У С Л О В И Я  З А  И З П О Л З В А Н Е  Н А  О Н Л А Й Н  М А Г А З И Н                                                                                                                                            „З Е М О Д А . Б Г”

  1. МОЛЯ, ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ПОЛЗВАТЕ УСЛУГИТЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН „ЗЕМОДА.БГ” !Ако използвате сайта Zemoda.bg  се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Защита на личните  данни

Във връзка със закупуването на продукти или услуги от Zemoda.bg, Вие подавате  лична информация, която  е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Zemoda.bg  използва предоставената от Вас лична информация,  единствено  за изпълнение на Вашата поръчка, както и за да Ви  информира за актуални промоции, от които можете да се възползвате. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица, освен и единствено във връзка с доставката на Вашата поръчка.

Регистрация и сигурност

Регистрация в Zemoda.bg е доброволна и безплатна. Тя е задължителна само за поръчка на продукти в онлайн магазина. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно, без да е необходима регистрация. Полетата, които задължително следва да бъдат попълнени при регистрация са отбелязани със звездичка. При успешно приключване на регистрацията, ползвателят ще получи потвърждение чрез имейл, с потребителското име и парола, с които ще може да влиза в своя профил в www.zemoda.bg.

Клиентът може по всяко време да променя въведените в профила си данни или да се дерегистрира от системата с изпращане искане за дерегистрация в свободен текст на е-меил адрес zemoda@dir.bg.

Дрехи втора употреба

Информацията относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина стоки е описана от производителя на етикети на артикулите. Тъй като дрехите са втора употреба, възможно е да липсват етикети, премахнати от предишните собственици. Zemoda.bg продава стоки, които не са закупени директно от производителя и не може да гарантира пълната им автентичност.

Цени

Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им. Zemoda.bg си запазва правото без предупреждение да ги променя. Представените в магазина цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси, без цената за доставка. Цената за доставка е посочена отделно при поръчката.

Поръчка и Доставка

При извършване на поръчка, клиентът получава потвърждение по е-мейл, че поръчката му е приета. Преди изпращане на поръчаната стока, екипът на Zemoda.bg има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и доставката. Zemoda.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни.

        Можете да получите поръчката си на посочен от Вас адрес или от офис на куриерската фирма, когато такъв е наличен във вашето населено      място. Поръчката се доставя на посоченият адрес в срок от три работни дни. За по-малките населени места е възможно забавяне. В деня на доставка, куриерът изпраща СМС съобщение При доставката, получателят подписва стокова разписка за приемо-предаване, която удостоверява изпълнението на поръчката. В момента цената за доставка за клиенти на Zemoda.bg е  3,80 лв до всяка точка на България.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в Кошницата  При извънредни обстоятелства  Zemoda.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира потребителя за това.

Стоките се доставят на получателите на ръка срещу подпис, като в случай че пратките са извънредно големи (по преценка на лицето извършващо доставката) същите се доставят до входа на сградата. При невъзможност или затруднение за връчване лично на адресата, пратките се връчват както следва:

  1.  за домашен адрес – на член на домакинството, като се отбелязва името на лицето, получило пратката. При невъзможност за връчване на пратката, не по вина на Zemoda.bg  или куриера, лицето, извършващо доставката, се обажда на посочения от клиента телефон за контакт, за да бъде уточнено от кой офис на куриера клиентът може да получи поръчката. При невъзможност за връчване на пратката не по вина на ДРУЖЕСТВОТО или куриера и невъзможност да се установи контакт с клиента, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява..
  2.  за служебен адрес – на лице с месторабота на адреса, като се отбелязва името на лицето, получило пратката или по точка 1.

 

  1. Рекламация и връщане на стоки

Клиентът има право да рекламира и върне направените от него покупки по реда описан в раздела <Политика за Качество>.