X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
Политика за качество

Скъпи фенове на модата и модните брандове,

Благодарим ви, че избрахте нашия on-line магазин Zemoda.bg.

Вашето посещение е доказателство, че искате както да следвате модните тенденции, така и да се обличате със свой собствен неповторим и оригинален стил.  А ако пазаруването на дрехи и аксесоари на световните брандове, и то  на достъпни цени, са вашата страст – вие сте попаднали на точното място. Ние желаем максимално да задоволим и отговорим на тези ваши желания.

Въпреки че Zemoda.bg е магазин  от типа Second Hand, болшинството от дрехите, които подбираме за вас са чисто нови и  никога не се били носени.

Бутикова мода

При нас ще намерите и бутикови дрехи, които са много добре запазени, а голяма част са чисто нови. На запад все по-честа е практиката ненужните ценни дрехи, които по различни причини не са употребявани, да се даряват.  Така все по-често такъв тип „находки” биха могли да се намерят на пазара за дрехи втора употреба.

 

Произход и марки

За колекциите на Zemoda.bg са подбирани дрехи от Англия, Италия и Швейцария.

Надяваме се всяко ваше посещение и пазаруване в Zemoda.bg да бъде страхотно изживяване и да ви зарежда с положителни емоции.

 

Привилегии на потребителя

1. Доставката до всяка точка на България е в минималния размер на 3.80 лв.

2. Бихте могли да върнете всяка закупена дреха в рамките на 14 дни, като похарчената сума ще ви бъде възстановена.

 

Критерии за оценка

Zemoda.bg има четири критерия за оценка и категоризация на предлаганите дрехи, които ще спазва стриктно:

1 . Нови дрехи,  брандирани  - носещи и етикет  на производителя.

2 . Нови дрехи – отлично  качество без етикет на производителя.

3 . Много добри - дрехи , чието състояние е близо до отличното качество.

4 . Добри - дрехи, които носят леки следи от употреба или имат поправим дефект.

Ще се радваме, ако дрехите от нашия магазин ви правят щастливи, когато ги носите.

 

Връщане и рекламации на стоки

На основание чл. 55, ал. 1 от Закон за защита на потребителя (ЗЗП), всеки клиент има право да върне един или повече от продуктите, поръчани от Zemoda.bg, в рамките на 14 работни дни от датата на получаването им. За да приеме Zemoda.bg върнатите продукти  трябва да предприемете следното:

  1. Попълнете формуляра за връщане, прикрепен към стоковата разписка, които ще получите заедно с поръчката си. Посочете начинът  по който искате да ви бъде възстановена сумата:
  • По банков път, като посочите банкова сметка, по която да върнем платената от вас сума за продуктите възможно най-бързо и не по-късно от 14 дни след получаване на стоката обратно при нас.

или

  • Във виртуалния Ви портфейл - зарежда се сума на стойността на върнатия продукт, която можете да използвате при следваща поръчка. Моля, обърнете внимание - тази опция е приложима само ако сте регистриран потребител в zemoda.bg

 

 

  • Zemoda.bg следва да получи продукта  с неговите оригинални етикети, без индикации, че стоката е била употребявана и при съблюдаване на всички други условия на член 55 от Закона за защита на потребителя , заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката. В случай, че е била издадена фактура, е необходимо да бъде върната и тя.
  • Потребителят е длъжен да съхранява получените от него продукти и да осигури запазването на тяхното качество и безопасност. Не трябва да е нарушена целостта на поставения върху продуктите етикет.
  • Разходите за куриер по връщане на продукта са за Ваша сметка. Можете да се възползвате от преференциална цена 3.80 лв., ако върнете продуктите чрез куриерска фирма Европът, като заплатите сумата с наложен платеж и посочите клиентски номер Е948СФ

Важно!!! 

При неизпълнение на тези условия Zemoda.bg запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Приятно пазаруване!