X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
Дамски дрехи
Мъжки дрехи
Детски дрехи
Обувки
Аксесоари
Как да върна

Връщане и рекламации на стоки

На основание чл. 55, ал. 1 от Закон за защита на потребителя (ЗЗП) всеки клиент има право да върне един или повече от продуктите, поръчани от Zemoda.bg, в рамките на 14 работни дни от датата на получаването им. В тази връзка Zemoda.bg не предлага опцията "Тест и преглед преди да платиш".

За да приеме Zemoda.bg върнатите продукти трябва да предприемете следното:

 

 1. Попълнете формуляра за връщане, прикрепен с поръчката Ви и към него добавете куриерската товарителница, бележката за Пощенски Паричен превод, етикета и опаковката на продукта, ако такива са били налични.
 2. Посочете начинa, по който желаете да ви бъде възстановена сумата:
 • Във виртуалния Ви портфейл - зарежда се сумата отговаряша на стойността на върнатия продукт, която можете да използвате при следваща поръчка. Моля, обърнете внимание - тази опция е приложима само ако сте регистриран потребител в zemoda.bg
 • По банков път, като посочите банкова сметка, по която да върнем платената от вас сума за продуктите възможно най-бързо и не по-късно от 14 работни дни след получаване на стоката обратно при нас.


  НОВО - Предлагаме ви вариант, в който не е необходимо да попълвате формуляр за връщане.

  Ако сте регистриран потребител, можете да влезете в профила си и в списък с поръчки да кликнете на поръчката, от която желаете да върнете продукти. След това избирате продукта/ите, които желаете да върнете, като натиснете бутон "Върни продукт". Ние ще получим електронно заявката за връщане. След това ще изчакаме да пристигнат продуктите при нас, които Вие сте изпратили обратно по куриер и е възможно да ви се обадим за потвърждение на заявката.

   
 1. Zemoda.bg следва да получи продукта заедно с формуляра за връщане, куриерската товарителница, бележката за Пощенски Паричен превод, етикета и опаковката на продукта, ако такива са били налични. В случай, че е била издадена фактура, е необходимо да бъде върната и тя и при съблюдаване на всички други условия на член 55 от Закона за защита на потребителя
   
 2. Разходите за куриер по връщане на продукта са за Ваша сметка. 

   
 3. В случай, че клиентът е поръчал стоки за над 50 лв., но върне един или повече от артикулите в поръчката и сумата по неговата поръчка падне под 50 лв., Zemoda.bg ще удържи сумата на първоначалната доставка, която е била безплатна, от общата сума за възстановяване към клиента. 

   

Важно!!! 
 

При неизпълнение на тези условия Zemoda.bg запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й без допълнителни такси и утежнения.
 

Приятно пазаруване!

 

ПОЛЕЗНО

Онлайн платформа за решаване на спорове
Онлайн заявление към помирителни комисии към КЗП