Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Актуалните дрехи Second Hand

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Актуалните дрехи Second Hand

Мода – около нея всеки се суети по един или друг начин. Всяка година, всеки сезон се характеризира със своите отличителни белези, които понякога остават като вечната класика в света на модата.

 

Материите и моделите, които са характерни за близкото минало, се завръщат. Затова и дрехите втора употреба са винаги актуални, красиви и заслужават своя втори живот.

 

Клинове, тесни панталони и чорапогащници са не само чудесна интерпретация на стила ни, но и държат топло през студените зимни дни. В каталога на онлайн магазин Земода ще откриете разнообразие от модели, цветове и материи. Можете успешно да ги съчетаете и с другите ни предложения като дамски туники, дамски блузи, зимни рокли.

 

Плътно прилепналите панталони са много актуални и този сезон. Можете да ги намерите в различни колекции на известни дизайнери. В електронния ни магазин ще ги откриете в съчетание от качество и стил на добра цена.

 

Мъжкият стил и този сезон заложи на класическите костюми и широките ризи. Господата, които са почитатели на класическата мода, могат да намерят своите артикули в категориите на онлайн магазин Земода.

 

Съвсем модни за този сезон си остават и красивите шапки. Те са чуден аксесоар за допълване на индивидуалния стил. Не пропускайте да бъдете шик, като се сдобиете и с някой друг уникален шал.

 

В гардероба ни място намира и ретро стилът. В различните си вариации продължава да владее модния подиум. Характеризира се този сезон с рокли, които имат широки рамене, и сака с яки.

 

Актуални, от където и да ги погледнеш, са и якетата за дъжд от непромокаеми материи.
 

Успешно се наложи и дамската жилетка. Дали декорирана с красива плетка, или съчетана в прекрасни цветове, има заслужено място в дамския гардероб. Нейното присъствие ни позволява смел експеримент с останалата част от визията ни.

 

Шик остават и големите, дълги палта. Съчетани с прекрасен панталон или дънки, стоят неотразимо.

 

Въпреки че все по-често дизайнерите залагат на сребристото и златистото при вечерните тоалети, винаги можете да заложите и на класиката. Не забравяйте, че черната и червената рокля са неизменна част от дамския гардероб.
 

Екипът на Земода ви препоръчва да прочетете и статията „Дрехите, които всяка жена трябва да има в своя гардероб“. Възползвайте се от прекрасните намаления в онлайн магазин Земода и подберете своя нов фантастичен гардероб!

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.