Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Бутикови, скъпи, луксозни и качествени марки, на изгодни цени - всичко, което търсиш и искаш, се намира в Е-бутик Земода!

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Бутикови, скъпи, луксозни и качествени марки, на изгодни цени - всичко, което търсиш и искаш, се намира в Е-бутик Земода!

Всеки, независимо жена или мъж, който реши да не прави компромиси с качеството на дрехите, които носи, знае къде да търси и на какво да заложи. Избира оригинала, избира шедьовъра, избира единичната, уникална и с доказано качество бройка.


 


Екипът на „Земода“ разбира перфектно нуждите на всички, които искат да се обличат уникално и да са с перфектен стайлинг, и затова създаде в своя електронен магазин специална категория - Е-бутик. В нея периодично се зареждат луксозни бутикови дрехи, единични бройки облекла на най-известните и търсени модни марки, като всички те разполагат с холограмен стикер за автентичност. Но цените са много под минималните за всеки отделен бранд, което прави нашия Е-бутик предпочитано място за пазаруване от хората, които държат на своя издържан стил.

Как се познават оригиналните маркови дрехи? Освен по прекрасните модели, които предлагат Фере, Трусарди, Армани, Версаче, Кавали, Келвин Клайн и други, се познават и по холограмния стикер за автентичност. Този стикер е от изключително значение и е доказателство, че дрехата е оригинална.

Електронният бутик на Земода разполага с дрехи от модни колекции на световноизвестни брандове, които не достигат по друг начин до българския пазар. Голяма част от тях са чисто нови, с етикети, всички с холограмен стикер.

 Всяка една дреха става уникална, когато някой заживее в нея. Затова предлаганите единични бройки маркови дрехи в бутика са подбрани грижливо, с цел да задоволят нуждите и на най-капризните клиенти.

С годините екипът на „Земода“ е изградил коректни отношения със своите клиенти, затова се старае грижливо да описва всеки един продукт, който се качва в онлайн магазина.

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.