Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Защо да избереш Gerry Weber

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Защо да избереш Gerry WeberGERRY WEBER е немска компания, създаваща динамична и жизнена мода на световно ниво от 1973 година до днес. Марката е добре позната на световния моден пазар, защото умее да вдъхновява жените по цял свят, и е синоним на оживен начин на живот – колекциите са вълнуващи, модерни и неустоимо женствени. Мотото на модния гигант е „Мода – това е начин на живот и опит“.

Хората, които стоят зад модната марка, се стремят да намират иновативни решения и да реагират смело на пазара. Творчеството, ентусиазмът и страстта са движещите сили на нарастващия им успех. "Дамските облекла никога не са били по-индивидуални и разнообразни, колкото днес, когато GERRY WEBER ги прави." – коментират модни критици.

Колекциите на Гери Вебер са вълнуващи, модерни, висококачествени и неустоими. Моделите са смели, иновативни и изпипани до най-малкия детайл. Многобройните възможности за комбинации позволяват на всяка жена да изразява себе си чрез дрехите, които носи.

Компанията, която стои зад световноизвестния бранд GERRY WEBER, обединява четири силни модни марки под един покрив: GERRY WEBER, TAIFUN, SAMOON от GERRY WEBER и HALLHUBER. От самото си начало през 1973 г. GERRY WEBER International AG се превърна в един от най-известните и успешни немски модни и лайфстайл компании с близо 1270 фирмени магазина в целия свят.GERRY WEBER е жизнена лайфстайл марка - вълнуваща, модерна, с отлично качество, създаваща неустоимо женствени визии! Модната марка изследва нови възможности, но никога не жертва собствения си почерк върху дамските облекла – модерни панталони, блузи, туники, дънки, жилетки и др. С нея дамите се чувстват модерни и изискани. Брандът знае как умело да играе с най-малките детайли и как да покаже най-доброто от всяка дама.

TAIFUN от GERRY WEBER олицетворява чувството за висша мода и стил. Всяка част от тази колекция има свой уникален характер, благодарение на най-изисканите материали и проследявайки най-новите модни тенденции.

SAMOON от GERRY WEBER е колекция, предназначена за смели и модерни макси дами. Моделите отлично подчертават женствеността на всяка макси дама. Прекрасните дрехи успешно подчертават женствените извивки, скриват малките недостатъци и карат дамите да се чувстват уверено и удобно в тях.

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.