Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Новата мобилна версия на Земода - поредното доказателство, че ние мислим за теб и искаме да те улесним максимално!

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Новата мобилна версия на Земода - поредното доказателство, че ние мислим за теб и искаме да те улесним максимално!

 

 

Здравей, знаем че всеки ден технологиите се развиват и затова направихме нещо максимално удобно и полезно за теб. Нещо, което сме сигурни, че ще ти хареса и ще използваш.
Където и да си, винаги покрай теб има телефон или таблет – смарт устройства, през които получаваш достъп до всякаква информация. Точно заради това създадохме мобилна версия на онлайн магазин за маркови дрехи втора употреба и аутлет колекции Земода.

 

 Сега вече можеш бързо и лесно да разгледаш нашия сайт през мобилното си устройство и да направиш своята поръчка - преди някой да те изпревари и да вземе модната находка, която искаш! Нашата мобилна версия е изпипана до най-малкия детайл, тя е модерна, леснодостъпна и максимално улеснена за ползване.

 

През нея можеш да разгледаш бързо и лесно всички артикули, както и да намериш нещо определено, което търсиш. А най-хубавото е, че можеш да направиш поръчка с минимални усилия, буквално с един клик. Нашата мобилна версия е достъпна само през мобилни устройства – таблети и смартфони – буквичката m в линка към нея го подсказва. Опитай и ще се увериш, че така е в пъти по-лесно!

Възползвай се, ние обичаме да те обличаме!

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.