Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Полезна информация за маркови дрехи втора употреба

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Полезна информация за маркови дрехи втора употреба

Защо да заложим на дрехи втора употреба?Пазарувате ли дрехи втора употреба? В тази полезна статия ще ви дадем няколко причини да предприемете това действие, ще се изненадате колко неща не знаете за марковите дрехи втора употреба!


Всички дрехи втора употреба, които се предлагат на пазара са с доказан произход и доказано качество, всяка една дреха след като излезе от магазин вече се превръща във втора ръка. Много от дрехите не са обличани никога, част от тях са от колекции на известни марки, които са останали след ликвидация.

Никой известен моден бранд няма интерес непродадените дрехи да стоят в складове, затова режат етикетите и ги препродават. Много от тези дрехи са част от колекции, които са недостъпни за нашия пазар като чисто нови, ще се уверите какви уникални модни находки можете да намерите при това на разумни цени!

 


Ползите от закупуване на дрехи втора употреба са тясно свързани с природата


Знаете ли, че връщането на една дреха към нов живот спомага за спестяване милиарди тонове вредни газове и отпадъчни материали, които имат пагубно влияние върху нашата природа, те замърсяват подпочвените води. Когато избирате дреха втора употреба спомагате за максималното усвояване на вложените ресурси в нея и пазите планетата от допълнително замърсяване. Това, което производителите няма да ви кажат е, че световното производство на памук е свързано с отделянето на огромни количества метан и пестициди в почвата.
 История на дрехи втора употреба
 

Истината за марковите дрехи втора употреба предлагани в България е, че те идват предимно от Западна Европа и САЩ. Те се събират само и единствено от специализирани в тази дейност фирми – всички дрехи преминават през специална химическа обработка, биват дезинфекцирани и се подготвят за доставка. Всички дрехи втора ръка, които се разпространяват трябва да притежават „Сертификат за обезпаразитяване”. Дрехите втора употреба са предпочитани от хора, които притежават различни социални класи, от такива, които разполагат с ограничен бюджет, до такива които обичат модните находки и уникалните маркови дрехи. Често дрехите втора употреба са единични бройки, което кара притежателите им да се чувстват уникални, защото всеки човек се стреми към индивидуален стил.

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.