Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Как да върна

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Как да върна

Връщане и рекламации на стоки

Всеки клиент има право да върне един или повече от продуктите, поръчани от Zemoda.bg, в рамките на 14 работни дни от датата на получаването им. За да приеме Zemoda.bg върнатите продукти трябва да предприемете следното:

 

 1. Попълнете формуляр за връщане. Намира се най-долу в тази страница. Изпратете ни го в свободен текст или като прикачен файл на имейл zemoda@zemoda.bg или го поставете принтиран в плика с върнатите дрехи. Ако нямате възможност да го принтиратe, бихме могли да го приемем написан ръкописно на лист хартия.
   
 2. Изпратете пратката за ваша сметка по куриер до Zemoda.bg / Патеев ООД / ЕИК 202213771 / София, бул. Рожен 25, ет. 5
   
 3. При изпращане на пратката поставете задължително в плика Баркода на дрехата; Етикета и опаковката на продукта, ако такива са били налични и бележката за Пощенски Паричен превод, ако такава е издадена от куриера; .
   
 4. Посочете начинa, по който желаете да ви бъде възстановена сумата:

  > Във виртуалния Ви портфейл - зарежда се сумата отговаряша на стойността на върнатия продукт, която можете да използвате при следваща поръчка. Моля, обърнете внимание - тази опция е приложима само ако сте регистриран потребител в zemoda.bg. Изпълняваме връщането на парите при първа възможност, а ако е натоварен период до 14 работни дни.

  По банков път, като посочите банкова сметка, по която да върнем платената от вас сума за продуктите възможно най-бързо и не по-късно от 14 работни дни след получаване на стоката обратно при нас.
   
 5. В случай, че клиентът е поръчал стоки за над 70 лв., но върне един или повече от артикулите в поръчката и сумата по неговата поръчка падне под 70 лв., Zemoda.bg ще удържи сумата на първоначалната доставка, която е била безплатна, от общата сума за възстановяване към клиента. 
   

Важно!!! 
 

При неизпълнение на тези условия Zemoda.bg запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.
 

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.
 

Приятно пазаруване!

 

ПОЛЕЗНО

Онлайн платформа за решаване на спорове
Онлайн заявление към помирителни комисии към КЗП

 

-----------------------------------------------------

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.