Влезте в профила си, за да пазарувате с отстъпки и преференции в Zemoda.bg
Подкатегория
Размер
Начало >> Полезно >> Zara - Мода за Всички

Маркови дрехи втора употреба / втора ръка

Zara - Мода за Всички

Световноизвестният бранд Zara е испанска марка за дрехи и аксесоари, нейният създател е Амансио Ортега. Първоначално името на любимия моден бранд на милиони жени по света е замислен да се казва Zorba.

Ортега отваря първия си магазин за облекла през 1975 г. в Артеихо, Испания. След това прави още няколко. Мъжът споделя, че доста години е анализирал своите клиенти и е искал не само богатите жени да могат да си позволят колекциите, затова е решил да превърне Зара в една уникална универсална марка.

Компанията предлага мода, която наподобява облеклата от ревютата в Париж и Милано, но на достъпна цена, достъпна за всички. В същото време модният гигант няма имиджа на евтина стока, а и със Зара се обличат буквално всички – мъже, жени и деца.

Колекциите са пъстри, уникални и изпипани до най-малкия детайл, всеки може да преоткрие себе си и да се сдобие със страхотна дреха, чанта, обувки, колан. Модните предизвикателства, които Zara отправя към другите модни брандове, не спират.

Модните тенденции, които се наблюдават в колекциите на Зара за 2017 г. са от удобни ежедневни модели, през тези, които подчертават нежността на всяка една дама, до тези, които подчертават нейния сексапил.

От сезон на сезон дизайнерите предлагат актуални стилови новости, тазгодишната им колекция е истински фонтан от цветове, стилни образи и необичайни аксесоари. 

Днес за компанията работят 400 от най-добрите дизайнери в света, те измислят 20 хиляди различни артикула всяка година, които да покажат на своите почитатели. Те обичат да получават обратна връзка от своите клиенти, следят какво им харесва и съответно, какво не, и се стремят да предложат най-добро качество на най-достъпни цени.


 

С името на Zara идва и определението за бързооборотната мода - за максимално кратък срок изпълняват желанията на своите клиенти. Твърди се, че Zara се нуждае от кратък срок - 2 седмици, за да разработи нов продукт, който да достигне всичките им 1483 магазина (от тях 333 в Испания) в 78 страни. Поради този факт друг моден гигант - Louis Vuitton Fashion, ги определя като „може би най-иновативния и опустошителен търговец на дребно в света“.

За модната марка може да се чуе, че е описана като „испанската история на успеха.“ Като един от лидерите на пазара за ежедневни облекла, марката не спира да ни изненадва с нестандартни, но  също така и актуални дизайнерски решения.Zara притежава и марките Massimo Dutti, Pull and Bear, Uterqüe, Stradivarius and Bershka.

X
small logo
За да следиш цената на този продукт:
Въведете имейл за да получите известие когато цените падат:
На каква цена бихте купили продукта:
X
small logo
УПС!
Възникна проблем, най-вероятно сте въвели невалиден имейл адрес. Моля опитайте отново.